Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2006 10:34 - Реванш (САЩ)
Автор: trapped Категория: Изкуство   
Прочетен: 5370 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.05.2007 10:59


Реванш (Rebound) - 2005

2005
Режисура: Стив Кар
Жанр:Комедия
Участват: Мартин Лоурънс

image

В  тази удивително малоумна  "комедия",  Мартин Лоурънс продължава да залива с клишираните си и втръснали на горкия зрител мимики, пръдливи звуци, УестСайдНига интонацийки и пр. дебилщини, а изпъкналите му, жабешки очички все така се въртят насам-натам в хаотичен пристъп. 
Ако вие сте съвестен зрител, който поема доволно всичко, което бива поднесено на лъщящата и мазна тава, на която пише "комедия", моля - заповядайте. Аз си имам подръка няколко човека , които за 103 минути ще ме разсмеят 103 пъти повече от Мартин Лоурънс.
Филмът разказва за жизнения път на "легендарния" тренер Рой МакКормик (Лоурънс), който заради невъздръжания си характер изпада в немилост и е принуден от мениджъра си  да тренира най-дебелите, флегматичните и смотани  хлапаци, които можете да си представите. Уж за да покаже, че не  е само за парите и славата и най-вече, че има желание да се поправи. Сред тази банда от нехранимайковци, обаче  тренерът намира най-сетне своето място под слънцето и истинското си призвание. Арогантността му е потушена от малките лузърчета и даже се изражда в самосъжаление някъде по средата на мувито. Това става най-вече с помощта на засуканата майка на едното от тях, а отборът естествено се "стяга" и всичко тръгва по мед и масло. Искам да ви кажа, че нещата във филма, много лошо се объркват, но накрая всичко си идва на мястото. Но аз и да искам, не мога да ви кажа как става това, заради наличието на бутоните с марка Shift и Delete, които се намират на моята клавиатура.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ami - много е несправедливо...
14.01.2007 19:29
когато седнеш да си убиеш времето с някой филм ,а се окаже че той ти убива мерака за за убиване на време с него;)А много е готино това че има поне 103-ма дето да свършат много повече работа по тоя въпрос...и да докажат че времето не мойш го уби:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: trapped
Категория: Забавление
Прочетен: 310930
Постинги: 92
Коментари: 219
Гласове: 921
Архив